Virtuele prepaidkaart VERITAS Mastercard©


Maak met een gerust hart aankopen via het internet: gebruik uw virtuele prepaidkaart VERITAS Mastercard® bij honderdduizenden websites en voor aankopen via de telefoon. Houd uw persoonlijke gegevens privé.

Waarom u de nieuwe virtuele prepaidkaart van VERITAS Mastercard® moet kiezen:


Het is makkelijk om via het internet of de telefoon te betalen.

Het is snel. U heeft uw kaart met een paar klikken.

Privéleven: Uw kaartactiviteit is vertrouwelijk. Alleen u heeft toegang tot uw transactiegeschiedenis. Uw privéleven is privé.

Het is internationaal. Gebruik de virtuele kaart van Veritas bij iedere winkel die het Mastercard-logo heeft.

En zoals bij alle Veritas-kaarten: geen maandelijkse tarieven.

Direct toegang tot uw geld op uw virtuele kaart.

Beveiliging op het internet: houd uw creditcard en account veilig. De virtuele kaart van Veritas is geen creditcard en is niet verbonden aan uw bankrekening.

(binnenkort)

Veritas

687,338 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 145 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

De Veritas Mastercard prepaidkaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited op basis van een licentie van Mastercard International Incorporated. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, gereguleerd en geautoriseerd door de Financial Conduct Authority. Geregistreerd kantoor bevindt zich op 302-308 Regent Street, Langham House, Londen W1B 3AT. Registratienummer 900036.
Veritas-kaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited (PFS) op basis van een licentie van Mastercard International en blijft het eigendom van PFS. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 - CARD VERITAS©
Alle andere handelsmerken en logo's op deze website worden uitsluitend ter identificatie gebruikt en blijven het exclusieve eigendom van hun respectieve eigenaars.

Ontvang
uw kaart