Wie zijn wij?


Mastercard

Mastercard Incorporated (NYSE: MA) is een Amerikaans multinationaal bedrijf voor financiële dienstverlening met hun hoofdkantoor in Harrison, New York, Verenigde Staten. Over de hele wereld verwerkt Mastercard® betalingen tussen de banken van handelaren en de kaarten uitgegeven door banken, voor de klanten die een van de prepaid-, debet- en kredietkaarten van "Mastercard" gebruiken voor hun aankopen.Mastercard Worldwide is sinds 2006 een beursgenoteerd bedrijf.

Prepaid Financial Services

Prepaid Financial Services is een bedrijf dat gereguleerd en geautoriseerd is door Mastercard en Visa Europe en dat Europese BIN-sponsoring en modulaire prepaiddiensten aanbiedt. Het hoofdkantoor van Prepaid Financial Services is gevestigd in Londen en wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority. Prepaid Financial Services geeft fysieke en virtuele Mastercard- en Visa-kaarten uit, zoals de kaarten die worden gebruikt voor zakelijke uitgaven, algemeen gebruik, cadeaubonnen, geldoverdrachten, forex, salarisbetalingen en commissies voor affiliates. De licentie die is goedgekeurd door Prepaid Financial Services in alle EEA-landen maakt de uitgifte van prepaidkaartprogramma's van Mastercard® mogelijk.

Klopercom

Klopercom is een multinationaal bedrijf dat innovatieve prepaid-oplossingen voor consumenten aanbiedt.Klopercom selecteert de beste serviceproviders om een nieuwe betaaloplossing aan te bieden met VERITAS Mastercard© prepaid cards. Deze oplossing combineert de flexibiliteit van contant geld en het verlangen om de cash flow en uitgaven van een betaalmiddel te beheren.

Veritas

687,338 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 145 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

De Veritas Mastercard prepaidkaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited op basis van een licentie van Mastercard International Incorporated. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, gereguleerd en geautoriseerd door de Financial Conduct Authority. Geregistreerd kantoor bevindt zich op 302-308 Regent Street, Langham House, Londen W1B 3AT. Registratienummer 900036.
Veritas-kaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited (PFS) op basis van een licentie van Mastercard International en blijft het eigendom van PFS. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 - CARD VERITAS©
Alle andere handelsmerken en logo's op deze website worden uitsluitend ter identificatie gebruikt en blijven het exclusieve eigendom van hun respectieve eigenaars.

Ontvang
uw kaart