Geld opladen

Een perfecte oplossing om uw VERITAS Mastercard© prepaidkaarten weer op te laden. Prepaidkaart met contant geld.

Het geld wordt onmiddellijk bijgeschreven op uw VERITAS Mastercard© prepaidkaart en is direct beschikbaar.

Bij een bank of postkantoor.


Van elke bank of postkantoor (MVC*).

Het overboeken van contant geld naar uw VERITAS Mastercard© prepaidkaart is net zoals een standaard overschrijving, door de bankgegevens van uw kaart te verstrekken.

Eenmaal geactiveerd, ontvangt u de bankgegevens die overeenkomen met uw VERITAS Mastercard© prepaidkaart (IBAN, bankcode, identificatiecode, etc.), zoals een standaard bankrekening.

Let op: Bepaalde instanties kunnen deze service in rekening brengen of simpelweg weigeren de transactie uit te voeren.

Van een transactiekantoor


Overhandig uw contant geld en kaartgegevens aan de medewerker van een geldtransactiekantoor.

Zet gemakkelijk tegoed op uw VERITAS Mastercard© prepaidkaart via een geldtransactiekantoor.

U vindt duizenden geldtransactiekantoren in elk land

Uw VERITAS Mastercard© prepaidkaart wordt gecrediteerd als een standaard bankoverschrijving.

Eenmaal geactiveerd, ontvangt u de bankgegevens die overeenkomen met uw VERITAS Mastercard© prepaidkaart (IBAN, bankcode, identificatiecode, etc.), zoals een standaard bankrekening.

U kunt gebruik maken van geldtransactiekantoren waarmee u geld rechtstreeks naar een bankrekening kunt overboeken. Informeer bij uw lokale transactiekantoor, zoals MoneyGram®, Western Union®, Ria®... Deze instanties vragen over het algemeen een commissie voor deze service.

Let op: het VERITAS Mastercard©prepaidkaart-account is niet verbonden met een van de hierboven genoemde transferbureaus. De merken Western Union, MoneyGram en Ria worden alleen ter illustratie vermeld.

Tegoeden opladen


Geen ID-kaarten of formulieren: de perfecte oplossing voor het terugstorten van cash.

Koop tegoeden zoals Ukash®, Neosurf®, Neocash®... bij meer dan 500.000 handelaren (tankstations, tabakswinkels, warenhuizen, ...)

Vergelijkbaar met het opladen van een prepaid mobiele telefoon: handig, efficiënt en zonder identificatieprocedures.

Het opladen van tegoeden kan op elk moment worden onderbroken zonder voorafgaande kennisgeving en vallen buiten onze controle. We raden u aan om in te loggen op uw persoonlijke online beveiligde omgeving van de verstrekker om de beschikbare tegoeden te bekijken. Verstrekkers van tegoeden berekenen over het algemeen een commissie voor deze service.

Bekijk ook


Het is de verantwoordelijkheid van elke klant om de geldende rechtelijke, fiscale en wetgeving betreffende witwassen met betrekking tot geldoverdrachten te begrijpen en na te leven. Een overdracht van een onbekende houder kan daarom leiden tot extra vertragingen in de creditering van uw account.

* MVC is een service die alleen door het Franse postkantoor wordt geleverd. Raadpleeg de gebruiksvoorwaarden van uw lokale transactiekantoor.
Veritas

687,338 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 145 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

De Veritas Mastercard prepaidkaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited op basis van een licentie van Mastercard International Incorporated. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, gereguleerd en geautoriseerd door de Financial Conduct Authority. Geregistreerd kantoor bevindt zich op 302-308 Regent Street, Langham House, Londen W1B 3AT. Registratienummer 900036.
Veritas-kaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited (PFS) op basis van een licentie van Mastercard International en blijft het eigendom van PFS. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 - CARD VERITAS©
Alle andere handelsmerken en logo's op deze website worden uitsluitend ter identificatie gebruikt en blijven het exclusieve eigendom van hun respectieve eigenaars.

Ontvang
uw kaart