Elektronisch opladen

Via bankoverschrijving


Lokale bankoverschrijving

Verstuur simpelweg een overschrijvingsopdracht naar uw huidige bank. Als uw bank u online toegang biedt tot uw bankrekeningen, kan het nog sneller: om te herladen hoeft u alleen maar de volledige bankgegevens van uw VERITAS Mastercard© prepaidkaart in te voeren.
Een lokale bankoverschrijving duurt tussen de 1 en 3 werkdagen afhankelijk van uw bank.
Eenmaal geactiveerd, ontvangt u de bankgegevens om uw VERITAS Mastercard©prepaidkaarten op te laden (IBAN, bankcode, identificatiecode, enz.), net zoals bij een standaard bankrekening.

Internationale bankoverschrijving

Ontvangt u geld uit het buitenland uit professioneel of privé-vermogen? Heb je een baan in het buitenland, maar heb je geen bankrekening?
Om te herladen geef je eenvoudig de bankgegevens van je VERITAS Mastercard© prepaidkaart. Een internationale bankoverschrijving duurt tussen de 3 tot 5 werkdagen. Zodra deze is geactiveerd, ontvangt u de bankgegevens om uw VERITAS Mastercard© prepaidkaarten op te laden (IBAN, bankcode, identificatiecode, enz.).

Via creditcard/bankpas


U kunt uw kaart nu eenvoudig herladen met een standaard creditcard of pinpas. Handig voor het beheersen van uw uitgaven.
Om het opladen eenvoudiger en veiliger te maken, is herladen met een creditcard of normale betaalkaart toegestaan voor klanten van Classic of VIP-kaarten waarvan de identificatiedocumenten zijn ontvangen en goedgekeurd

BTW terugbetalingen


Terug van een reis naar het buitenland? Kies ervoor om uw btw terug te laten storten op uw VERITAS Mastercard© prepaidkaart.
Verstrek uw VERITAS Mastercard©prepaidkaartnummer op een discrete manier en uw persoonlijke referentienummer dat is gekoppeld aan uw kaart.

Salarisbetalingen, vergoedingen of commissies


Wilt u een deel of al uw salarisbetalingen, vergoedingen of commissies op uw VERITAS Mastercard© prepaidkaart ontvangen? Geef simpelweg uw kaartgegevens aan de betreffende partij. Een eenvoudig, efficiënt en veilig proces waarmee u geld rechtstreeks op uw kaart kunt ontvangen. Na activering ontvangt u de bankgegevens die overeenkomen met uw VERITAS Mastercard© prepaidkaart (IBAN, bankcode, identificatiecode, enz.) Zoals een standaard bankrekening.

Bekijk ook


Het is de verantwoordelijkheid van elke klant om de geldende rechtelijke, fiscale en wetgeving betreffende witwassen met betrekking tot geldoverdrachten te begrijpen en na te leven. Een overdracht van een onbekende houder kan daarom leiden tot extra vertragingen in de creditering van je account.

* MVC is een service die alleen door het Franse postkantoor wordt geleverd. Raadpleeg de gebruiksvoorwaarden van je lokale transactiekantoor.
Veritas

687,315 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 145 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

De Veritas Mastercard prepaidkaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited op basis van een licentie van Mastercard International Incorporated. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, gereguleerd en geautoriseerd door de Financial Conduct Authority. Geregistreerd kantoor bevindt zich op 302-308 Regent Street, Langham House, Londen W1B 3AT. Registratienummer 900036.
Veritas-kaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited (PFS) op basis van een licentie van Mastercard International en blijft het eigendom van PFS. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 - CARD VERITAS©
Alle andere handelsmerken en logo's op deze website worden uitsluitend ter identificatie gebruikt en blijven het exclusieve eigendom van hun respectieve eigenaars.

Ontvang
uw kaart