Alle nieuwe Veritas-kaarten hebben de nieuwe generatie NFC-technologie.


Voor uw betalingen van minder dan 50€
Contactloze betalingen zijn veilig, snel en gemakkelijk.

Voor contactloos betalen:


Uw Veritas-kaart blijft in uw hand.

Uw gegevens worden beschermd door elektronische codering: een unieke code voor elke betaling (de zogenaamde "token"-techniek).

We voeren een automatische controle uit om dubbele afschrijving te voorkomen wanneer uw kaart bijvoorbeeld per ongeluk in contact komt met de kaartlezer van de verkoper.

Met contactloze betaling kunt u betalen voor kleine aankopen van minder dan 50€ nadat miljoenen handelaren het logo hebben getoond

Plaats eenvoudig uw creditcard tegen de betaalterminal, tegen het symbool "contactloos". De handeling wordt opgeslagen en u ontvangt het bonnetje. Het is betaald!

De voordelen van contactloos betalen met Veritas-kaarten:


Het contactloos betalen van aankopen van minder dan 50€ is handig. Het is alsof u kleingeld hebt zonder uw zakken af te zoeken naar munten.

Ideaal voor het doen van snelle betalingen in restaurants, tabakswinkels, taxi's, plaatselijke winkels, bloemisten, apotheken, tol, parkeren...

Bij het betalen van bedragen tot 50€ kunt u de betalingstransactie versnellen. Is het niet mogelijk om contactloos te betalen? Gebruik uw kaart dan gewoon zoals gebruikelijk: plaats uw kaart in de lezer en toets uw pincode in.
Net als andere aankopen verschijnen uw contactloze betaaltransacties in uw transactiegeschiedenis. Wat zijn de kosten hiervan? Er worden geen kosten in rekening gebracht voor een contactloze betaling.

En over veiligheid?


Contactloze Mastercard-transacties zijn veilig

De Veritas-kaart heeft dezelfde beveiligingsmechanismen als uw traditionele bankkaart in geval van verlies, diefstal of frauduleuze transacties.

Geen onbedoelde betalingen

Om een contactloze Mastercard-transactie te voltooien, moet u uw kaart binnen 5 cm van de betalingslezer houden. De kaart moet in contact komen met het pictogram van 'contactloos betalen' om de transactie te laten slagen.

Geen problemen met dubbele facturen of meerdere incasso's

Zelfs als u uw kaart meerdere keren in de buurt van de kaartlezer komt op het moment van betaling, wordt uw aankoop slechts eenmaal in rekening gebracht. Zelfs als u uw kaart meerdere keren tegen de lezer plaatst, wordt er slechts één betalingstransactie gegenereerd.

Om een wereldwijde interoperabele betalingsoplossing te garanderen, is de contactloze Mastercard-kaart ontworpen volgens de industrienorm voor radiofrequentiecommunicatie - ISO 14443.

Veritas

696,997 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 171 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

De Veritas Mastercard prepaidkaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited op basis van een licentie van Mastercard International Incorporated. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, gereguleerd en geautoriseerd door de Financial Conduct Authority. Geregistreerd kantoor bevindt zich op 302-308 Regent Street, Langham House, Londen W1B 3AT. Registratienummer 900036.
Veritas-kaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited (PFS) op basis van een licentie van Mastercard International en blijft het eigendom van PFS. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 - CARD VERITAS©
Alle andere handelsmerken en logo's op deze website worden uitsluitend ter identificatie gebruikt en blijven het exclusieve eigendom van hun respectieve eigenaars.

Ontvang
uw kaart