Beveiliging


Met de VERITAS Mastercard©prepaidkaart profiteert u wereldwijd van de grote kracht van het Mastercard®-netwerk. Zodra u diefstal of verlies van uw kaart meldt (behalve in geval van grote onzorgvuldigheid van uw kant), wordt deze onmiddellijk geblokkeerd. U bent dan beschermd tegen fraude d.m.v. gebruik van uw kaartnummer. Wees gerust tijdens het doen van uw aankopen in verkooppunten of op het internet.

Wanneer uw contant geld verloren of gestolen is, is het voorgoed weg. Met de VERITAS Mastercard© prepaidkaarten is uw geld beveiligd, omdat het veiliger is dan dat u het contant bij u hebt.

Fraudedetectie en preventiesysteem

Alle serviceproviders die bijdragen aan het goed functioneren van de VERITAS Mastercard© prepaidkaart, houden constant toezicht op verdachte transacties.

Gecodeerde en beveiligde gegevens

Gegevens worden gecodeerd op onze servers. We hebben krachtige firewalls opgezet en u hebt toegang tot uw SSL 128-bits kaartruimte op internet.

Authenticatie door gebruikersnaam en wachtwoord

Uw kaartnummer is uniek. Het wachtwoord is een complexe alfanumerieke code.

IP identificatie


Onze servers kunnen identificeren vanuit waar u verbinding maakt. Er kan dus een fraudewaarschuwing worden verstuurd als u tegelijkertijd vanuit verschillende steden verbinding maakt. Als u bijvoorbeeld net een aankoop hebt gedaan in een winkel in Parijs, kan een waarschuwing uw kaart tijdelijk blokkeren als er tegelijkertijd een aankoop in een winkel in New York wordt gedaan.

Veritas

697,019 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 171 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

De Veritas Mastercard prepaidkaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited op basis van een licentie van Mastercard International Incorporated. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, gereguleerd en geautoriseerd door de Financial Conduct Authority. Geregistreerd kantoor bevindt zich op 302-308 Regent Street, Langham House, Londen W1B 3AT. Registratienummer 900036.
Veritas-kaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited (PFS) op basis van een licentie van Mastercard International en blijft het eigendom van PFS. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 - CARD VERITAS©
Alle andere handelsmerken en logo's op deze website worden uitsluitend ter identificatie gebruikt en blijven het exclusieve eigendom van hun respectieve eigenaars.

Ontvang
uw kaart