Algemene verkoopvoorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden (engels)

De website www.cardveritas.com bevat auteursrechtelijk beschermde inhoud.
We bestrijden het illegaal kopiëren van inhoud.
Alle inhoud wordt beschermd door internationale auteursrechtwetgeving.
De inhoud en vormgeving van deze website staan geregistreerd bij gerechtsdeurwaarders.
Onze website bevat detectiesystemen tegen illegaal kopiëren. We nodigen alle bezoekers uit om ons te helpen bij het bestrijden van het kopiëren van onze site en de kwaliteit van het internet te verbeteren door opvallende zaken te sturen naar: serviceclient@cardveritas.com.
De website www.cardveritas.com wordt uitgegeven door Klopercom en de prepaidkaarten uitgegeven door Prepaid Financial Services 302-308 Regent Street, Langham House, Londen W1B 3AT, Verenigd Koninkrijk.
Alle rechten voorbehouden.

Veritas

687,329 subscribers trust us.

At your service for

9 YEARS and 145 Days

Veritas at your service

Customer Service in English at your service by phone from Monday to Saturday from 9h to 18h30
Veritas

De Veritas Mastercard prepaidkaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited op basis van een licentie van Mastercard International Incorporated. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, gereguleerd en geautoriseerd door de Financial Conduct Authority. Geregistreerd kantoor bevindt zich op 302-308 Regent Street, Langham House, Londen W1B 3AT. Registratienummer 900036.
Veritas-kaart wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited (PFS) op basis van een licentie van Mastercard International en blijft het eigendom van PFS. Mastercard en het Mastercard-merk zijn geregistreerde handelsmerken van Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 - CARD VERITAS©
Alle andere handelsmerken en logo's op deze website worden uitsluitend ter identificatie gebruikt en blijven het exclusieve eigendom van hun respectieve eigenaars.

Ontvang
uw kaart